Litt annen info og regler vi syns er kjekke å ha…

● Harestua IL Turn er ikke ansvarlig for skader som oppstår ved at instruks ikke følges.

● Vi ber om at ungene ikke møter opp til treninger før ca 15 min før treningen starter.

● Barn som skal turne venter ved den oransje døra nederst i gangen til venstre.

● Foreldrekontakten (de partiene som har foreldrekontakter) samler det partiet som skal turne, tar opprop og de bruker da den ORANSJE DØREN inn til basishallen når det er klart for å gå INN.  Og UT den HVITE DØREN på motsatt side når treningen er ferdig.

● Pga sikkerheten og for å unngå skader så skal ingen hoppe i trampolinene eller bruke apparatene når de ikke har fått beskjed om det. Det skal ALLTID være en trener med sikringskurs ved trampolinen/trampetten når den brukes. Tjukkasene som står inntil veggen vil vi veldig gjerne skal ha lang levetid. Fint om de ikke blir brukt som klatrevegg.

● Foresatte må vente utenfor turnhallen. Dersom det er særskilte forhold, ta kontakt med hovedtrener. Foreldre som ønsker å se på kan gjøre det enten fra det store vinduet oppe (opp trappen til flerbrukshallen/bordtennishallen) eller i gangen utenfor garderoben der det er vinduer.

● Gymnaster og andre som ikke trener skal ikke oppholde seg inne i turnhallen

● Kun vann er tillatt i turnhallen. Ha flaskene ved drikkestasjonen.

● Det er ikke lov å spise inne i turnhallen

● Foreldrekontakten er der for barna om det er noe de lurer på, trenger trøst eller hjelp. Og for foreldre som har spørsmål rundt turningen hvis hovedtrener er opptatt.

● Det er mulig å komme og se på en trening, men en kan ikke delta aktivt uten å være påmeldt.

● Bekledning: Alle gymnaster skal ha på over-og underdel som er lette å bevege seg i under trening. De turner barbeint eller med turnsokker + oppsatt hår. Smykker må tas av under trening. Hettegenser/jakker er ikke tillatt under trening.

● Vi ønsker at fellesarealene våre skal være hyggelige å oppholde seg i. Derfor er løping, leking i heisen og herjing ikke tillatt.