Meny

Lyst til å prøve bordtennis?

Hvis du har lyst til å spille bordtennis, er du velkommen til å komme til en av våre treninger og prøve deg på en av verdens hurtigste idretter. Vi legger gjerne til til rette for for utøvere med funksjonsnedsettelse. Under fanen treningstider ser du når de forskjellige partiene trener.

Visjon

Det er ikke uten grunn at bordtennis er verdens største idrett målt i antall nasjonale forbund. Idretten har en lav terskel mht utøvers økonomiske og fysiske forutsetninger. Bordtennisgruppa både ønsker og skal være et tilbud for alle som ønsker å slå en liten ball stadig raskere mot et stadig mer bevegelig mål på den andre siden av bordet. Dette fordrer at både voksne og barn er bevisst sine roller som både lagkamerater og individuelle spillere, som utøvere i kontinuerlig utvikling og som konkurrenter. I bordtennis kan ‘det silkemyke, perfekte treffet’ gi en vel så stor lykkefølelse som å gå vinnende ut av en kamp.
 

Mål

Du vil aldri se oss legge press på en utøver om å vinne en kamp, mens vi nok vil mase i det uendelige om å ha det gøy og å ’kline til’ som på trening. Ved siden av å utvikle  smidighet, reaksjon og hurtighet, gir bordtennis-treningen deg en nytt blikk på begrepet motstander. En god motstander kan løfte spillet ditt til nye høyder, og respekten spillerne imellom bestemmer effekten av treningsøkten. Under trening vil vi derfor fokusere på å heve spillet hos både spiller og motspiller, at en ballveksling vunnet under trening i hovedsak er det silkemyke, perfekte treffet etter en lang, kontrollert ballrekke med stadig økende frekvens

Hvor mye koster det?

I tillegg til medlemskontingent i idrettslaget og treningsavgift i bordtennisgruppa, betaler man for de turneringene man deltar i. Normalt spiller man 2-3 klasser der hver klasse koster ca. 100 kroner. De fleste turneringer vi deltar i er på Østlandet, men noen ganger reiser vi litt lengre. Da kommer utgifter til transport og overnatting i tillegg.

Historie

Bordtennisaktiviten ble startet opp på Harestua i 1979, i desember 1980 ble Bordtennis en undergruppe i idrettslaget..