Har du lyst til å bli fotballdommer?

Dette passer for både deg som spiller fotball aktivt og for deg som ikke spiller aktivt lenger. Det viktigste er at du har lyst til å dømme fotballkamper.

Kretsen og Harestua fotball trenger flere dommere. Kretsen arrangerer denne måneden rekruttdommerkurs. Dette er kurs for deg som ønsker og dømme 9’er og/eller 11’er kamper. Med dette kurset vil du også få muligheten til å dømme utenfor egen klubb. De første kampene vil dere bli satt opp i dommertrio, og det vil være en fadder som følger dere opp på kampene. Her vil dere få kyndig veiledning.

Ønsker du og melde deg på eller har spørsmål vedr kurset, kontakt Christian Sandin (christian@hebb.no) eller Leif Ljåstad (leif.ljastad@gmail.com). 

Ønsker påmelding innen 20. mars. 
Klubben melder på samlet til kretsen.

Klubben ser for seg 29/3 (18:00 – 21:00) på Gjøvik som det beste alternativet, men det er fullt mulig å ta kurs på Hamar 24/3 eller Kongsvinger 22/3 hvis det passer bedre.

https://www.fotball.no/kretser/indre-ostland/aktuelt-2022/bli-med-pa-rekruttdommerkurs/?fbclid=IwAR24YzeKOCP15pREruH4ZOGjlBF02rXpp3EsEV2vvlGl2nFOT-q5CMKXtiU

Related Posts