VIF Ung gjennomført i helga

VIF Ung gjennomført i helga

Etter lang ventetid pga covid var det igjen klart for VifUng.


Det var rundt 40 spillere fra mange samarbeidsklubber i aksjon. Harestua stilte med 4 jenter født 07 og 08. En kvalitetsøkt med trenere fra Vålerenga. Thomas Berntsen, Monica Knutsen og Sigrid Heien Hansen for å nevne noen.
Det vil i alt bli arrangert 4 tiltak i regi av VifUng denne høsten. Det er artig å se at spillere fra lille Harestua henger godt med de litt større klubbene. Dette tyder på at jobben som gjøres på feltet er av god kvalitet. Vi håper at slike tiltak kan være med å gi motivasjon til å trene videre, slik at man kanskje en dag når sine mål. Nå i høst er det årgangene 2007 og 2008 som får muligheten. Kanskje allerede på vårparten blir det mulighet for andre årskull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts