Oppstart Bordtennis

Oppstart Bordtennis
Endelig kan vi igjen starte opp som normalt og ønsker i den forbindelsen nye og gamle medlemmer velkommen tilbake på trening.
 
Vi starter opp litt forsiktig allerede fra mandag 23.august. Frem til høstferien vil vi kjøre med litt færre partier og legger inn flere etterhvert som sesongen kommer bedre i gang. Krysser fingrene for at vi slipper nye restriksjoner. Spriting av hender og ball fortsetter vi med som tidligere.
 
Mandager og onsdager:
Blir som i fjor, disse tidspunktene er forbehold organisert trening. Ingen egentrening på samme tidspunkt. Tilstedeværelse betyr at man skal følge trenernes opplegg. Jonas og Jesper er hovedtrenere på disse partiene, Dennis vil være med som assistenttrener på det første partiet disse dagene.
 
Tirsdager:
Vi starter opp med et parti på tirsdager. Dette er for konkurransespillere, seriespillere og voksne som ønsker veiledning. Stig og Joe deler trenerrollen på dette partiet.
 
Torsdager:
Da blir det internranking. Dvs. interne kamper i en “serie” der alle spiller mot alle. Er det ledige bord så er det mulig med egentrening på dette tidspunktet, MEN internrankingen har fortrinnsrett på plass og bord.
 
Det er selvfølgelig mulig å komme og prøvespille på et par treninger før man bestemmer seg.
 
 

Related Posts