Nye strenge retningslinjer ifm koronasituasjonen

Nye strenge retningslinjer ifm koronasituasjonen

Hei alle!Som dere kanskje har fått med dere i media så ble det fra midnatt innført nye strenge retningslinjer ifm Koronasituasjonen. Det påvirker naturligvis også oss som klubb. Samtidig er det gledelig at vi fortsatt får lov til å gjennomføre treninger for barn/unge under 20 år. Det er dog noen begrensninger i forhold til hvordan vi har gjennomført treningene så langt. Vi må fra og med i dag forholde oss til følgende retningslinjer:

  • Vi kan trene sammen innad i kommunen. Det betyr at våre samarbeidslag fortsatt kan trene sammen. 
  • Vi har IKKE lov til å ha med spillere fra andre kommuner – herunder  Jevnaker og Gran  – selv om spillerne har vært en del av vår treningsgruppe. Dette punktet er forskriftsfestet og er således meget strengt.
  • Vi kan ikke ha flere en 10 spillere i en treningsgruppe. Spillerne må være i samme treningsgruppe hele treninga. Vi kan ha flere grupper på banen samtidig. Det betyr at f.eks G16 og G19 kan trene samtidig, men det må være i grupper på 10 og 10, samt at gruppene må holde god avstand.
  • Det betyr at vi bør dele banen inn i 4 soner når vi trener hvis det er flere lag der samtidig. HUSK maks 10 spillere i hver gruppe.
  • Under treningene må vi holde 2m avstand, dvs Korona-treninger som vi hadde i fjor.
  • Alle treningskamper utgår.
  • Alle innetreninger utgår.
  • HUSK spriting av hender

Så håper vi at tiltakene gir effekt og at vi etter 11.april igjen kan spille fotball som «normalt». 
For ytterligere informasjon – se kommunens hjemmesider – https://www.lunner.kommune.no/strengere-tiltak-fra-midnatt-i-lunner-og-gran.6375307-297042.html

På vegne av fotballgruppa
Svein KrakkLeder

Related Posts