Historiens siste kretsmesterskap i Oppland for Bordtennis

Historiens siste kretsmesterskap i Oppland for Bordtennis

Da er historiens siste kretsmesterskap i Oppland for bordtennis over.
Det ble en fin dag i hallen med mye bra bordtennis, totalt ble det spilt 234 kamper fordelt på 13 klasser der det ble avviklet A og B sluttspill i alle klasser. B sluttspill i alle klasser tror jeg aldri noen har gjort tidligere.

30 spillere fra Harestua deltok, 7 spillere deltok for første gang. Foreldre var godt representert på tribunen for å se på sine håpefulle.

Jenter og gutter 9år:  
Her deltok, Lars Emil, Sander, Emma og Malene. I denne klassen er det ikke lov å opplyse om resultater og man har ingen vinner. Men jeg avslører allikevel at alle spilte veldig bra og alle vant sett.

Jenter og Gutter 11år:
Samme spillerne fra 9år klassen deltok i denne klassen, men i tillegg deltok Josefine.

Josefine endte på en 2.plass og Emma og Malene på en delt 3.plass.

13 Nybegynner:
Henrik, JJ, Natan, Martin, Alexander og Anton deltok i klassen.

Henrik kom på en sterk 2.plass, Alexander på en 3.plass og Natan på en 5.plass.  Denne 2006 og 2007 gjengen skal det bli artig å følge videre, alle spilte veldig bra og har hevet nivået sitt mye siden de startet med bordtennis for noen få måneder siden.  

15 Nybegynner:
Henrik, Natan, Josefine og Anton deltok i klassen.

Josefine kom på 2.plass, Henrik og Anton på delt 3.plass, og Natan vant B-sluttspillet.

Gutter 15år:
Dennis, Noah, Andreas, Kristoffer og Johannes deltok i klassen.

Her ble det Harestua finale mellom Noah og Dennis. Helt jevnt i en kamp som kunne ha endt begge veier, 13-11 i avgjørende sett. Kretsmester ble Noah, Dennis 2.plass. Delt 5.plass på Johannes og Kristoffer.

Herrer D:
Dagens nest største klasse med 15 deltagere.
Holger, Kjetil og Jonas spilte i denne klassen fra Harestua og alle tok seg videre til A-sluttspill.
Holger endte på en 2.plass, Kjetil på 3.plass og Jonas på 5.plass

Herrer E:
Kristoffer, Tor-Inge, Vegard og Andreas.
Mye bra spill fra våre og et «surt» tap i et 5 og avgjørende sett hindret at alle våre vant kamper. Tor-Inge på pallen med en 3.plass.

Herrer Åpen:
Dagens største klasse med 18 påmeldte.  Fra Harestua Stig, Holger, Kjetil, Jonas Alex og Arne Gunnar.
Det ble en spennende finale mellom Stig og Terje Herting (Jevnaker BTK) som gikk i Terje sin favør.
2.plass til Stig, delt 5.plass til Holger og Alexander.

Åpen Dobbel:
Kanskje den klassen med mest smil i løpet av hele dagen, dobbel er morro.
Fra Harestua hadde vi mange par.  Arne-Gunnar/Fredrik, Kjetil/Holger, Alexander/Tom, Jonas/Lasse og Noah/Johannes.   Arne-Gunnar/Fredrik ble dagens første kretsmestre etter å ha slått Kjetil og Holger i finalen.  Jonas/Lasse og Tom/Alexander på delt 5.plass.

Gutter 13år: Noah, Robin og Johannes spilte i klassen fra Harestua.  Her ble det 1.plass på Noah, 2.plass på Robin og 3.plass på Johannes.

Sjåfør / Trim klassen:
Med kun en påmeldt i klassen hadde den egentlig blitt avlyst, men 5.min før oppsatt tid ble klassen fylt opp med 6 deltagere. Alle møtte alle. Are, pappaen til Dennis stilt i klassen noe uforberedt for å forsvare Harestua.  Iført dongeribukse, genser og mokasiner endte han på en 3.plass i klassen. 1. & 2. plassen gikk til spillere med klubbdrakter og joggesko så det var nesten slik at vi la inn en protest ? Veldig bra av Are, håper flere foreldre stiller neste gang.  Dere er alle velkommen på treninger etter at aspirantene er ferdig med sin trening på onsdager klokken 19:00 !

Fair Play
Andreas vant fair play prisen sammen med Kaia Jensen fra Jevnaker.

Jeg fikk dessverre ikke tatt så mange bilder denne gangen, men har fått låne noen av Kjetil Kløve og Thomas Møller (Jevnaker BTK), har dere noen så del dem gjerne.

Håper alle hadde en fin dag i hallen.
Morten

Related Posts